CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lördag 31 maj 2008

En Riktig SommarDag!

På fm åkte vi ut till Aspö! Där blev det lite sol och bad. Ida badade i poolen och hon tyckte det var skitskoj! Plaska som en gaaalning : ) så det blir till att göra om det fler gånger! Mamma var ju som skrivet här nedanför inte hemma...men Göran var där en sväng, innan han åkte till Etuna för att hälsa på henne! Hade det superskönt. Gick en promenad till Skarpan för att köpa fikabröd men kom därifrån med 6 bullar och 2 limpor till priset av 45kr, för det visade sig att de fått låna någon maskin av Göran så hon ville bjussa oss på det. Snällt snällt... passade på att baka en kladdkaka till Göran också, som han kan ha och fika på sina "raster" när han jobbar! Hoppas den blev bra bara!
Sen var planen att vi skulle cykla ner på stan och äta glass med Sarah, Albin och Edwin men Frida, Hubert&Viggo ville också hänga med! Så jag&Ida, Sarah&Edwin och Frida cyklade ner medans grabbarna åkte bil! Ida satt lugn hela vägen ner på stan. Hon tyckte nog det var ganska skoj att cykla : ) Frida däremot, höll sig inte lugn. Hon höll på att cykla in i typ 3 buskar, sorry Fritte, men det såg riktigt kul ut : )

Sarah: "Frida, du ser lite vinglig ut."
Frida: "Jag ÄR lite vinglig!!"

Det slutade iaf med att vi satte oss på Cleopatras uteservering och åt middag, sen bredde vi ut våra filtar nere i LekParken och myste och käka glass! Ida och Tom lekte lite i Parken också...undra vem som hade roligast...? ; )
Sen tog jag, Sarah och Frida cyklarna hem igen, efter ett snabbt stopp på Godismonstret : ) sen var det bara att gå in, byta på Ida och ta på henne pyjamas och ge henne en flarra välling! Hon hade sovit en stund i vagnen så fick lägga mej med henne i våran säng tills hon somnade. Det blir man ju jättepigg av...not!

Imorn ska det bli ÄNNU varmare än igår och idag sägs det...får se hur dagen blir!



Natti Natti!!

1 kommentarer:

Sarah sa...

Haha, ja hon e bra rolig den där Frida :-D

Tack för en superkväll. Har så himla kul med er.

Kram