CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 4 maj 2008

Farit & Flugit!

Igår fm kom Toms syrra Sandra förbi en sväng innan vi åkte till deras mamma i Etuna. Hon fyllde år så skulle fira henne. När vi kommer till Etuna ser vi massa människor som står uppradade med flaggor och plakat så var tvugna att åka förbi och kolla vad det var frågan om! Jo...det var "skinnskallar" som stod där och på plakaten står det "Försvara Sverige. Patriot.nu" Sen fick vi veta att det skulle vara nån slags Pride festival i Etuna så det var därför de stod där! Åh, jag blir så upprörd att det kokar i mej!! Man ser dierkt vad det är för typ av människor som står där med sina jävla flaggor och jävla plakat och ser ut som om de skulle vara bättre än andra människor!! Såg totalt ointelligenta ut hela bunten!De kan stå där i all evighet, de som är med i Pride blir inte mindre homosexuella för det, det kan jag lova!
Patrioter, my ass!! Jävla idioter...
Sen åkte vi iaf hem till Toms mamma och där var hans andra syrra med 3 av kidsen. Hade jättetrevligt, åt och fikade och så.
Sen kom min mamma och hämtade mej så åkte vi ut till Ica Maxi, jag önskar mej en cykel när jag fyller så skulle kika. Hittade en jättefin röd som "bara" kostade 1995!! Mycket pengar men inte för en cykel. Så den tog vi och en cykelkorg, sen köpte jag en hjälm till Ida! Sen blev det lite annat också, shampoo, balsam och inpackning som luktade himmelsk : ) och en pyjamas till Ida, och lite våtservetter och annat braigt som var mycket billigare där!
Sen släppte mamma av mej hemma och så grillade vi med Sandra, Kenna och grabbarna. Trevligt trevligt!

Idag tog vi en tur till Mariefred, promenerade runt slottet och lite så först, sen satte vi oss på Slottscafét och fikade. Åt årets första kulglass, Mumma!! Sen gick vi hem till Toms pappa. Dit kom även Jim,Milla&Engla. Vi åt,fikade och lekte lite i lekparken. Jättekul att träffa dom igen! Har gjort upp lite planer tillsammans i veckan med, skoj : )
Sen åkte vi hem och har haft en lugn hemmakväll, skönt. Och nu har Liten sussat en stund, jag sitter här och Tom kollar sport, oväntat va?? ; )

Har haft en underbar helg, känns som om den har vart riktigt lång. Inte lång och tråkig utan lång och jättemysig! Verkligen nöjd!!

1 kommentarer:

Frida sa...

Dumma skinnskallar! Dom vet inte ens vad dom snackar om... Patrioter värnar om sitt land, inte är dom emot homosexuella heller! Snacka om att säga emot sig själva... Nä, usch!


TACK för en jättetrevlig dag! Vi är så glada att vi har er :D