CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 27 maj 2008

Long Time No See...

Nu var det några dagar sen jag skrev!

Lördagen började med en väldigt ovälkommen gäst, som jag har klarat mej länge utan och har inte saknat!! Sen åkte jag och Frida till Stockholm för lite shopping. Bebbarna lämnade vi hemma med Papporna. Hade jättetrevligt (som vanligt) blev lite shopping, mycket skratt, god mat och en hel del knatande : ) Passade på att köpa MorsDag present till Världens Bästa Mamma (MIN!) köpte 3*10pack rosor på Hötorget, var där precis när de skulle packa ihop så fick alltihopa för 50 spänn!! När vi kom hem åkte jag, Tom och Ida hem till mamma, käkade middag och sen sov vi där!
På MorsDag morgonen gick vi upp och fixade frukost, med melon och annat smarrigt sen åt vi det allihopa på mammas säng. Myyysigt! Hon fick sina rosor och ett linne av mej!
Sen var det dags att baka och fixa inför kalaset! Mormor&Morfar, Farmor&Farfar, Nenne,Thomas,Klara&Ellen, Inger, Pappa, Marre, Emma&Gurra och Lollo kom för att fira oss! Fick en massa fina presenter, pengar, presentkort och en cykelsadel så Ida kan hojja med mej: ) är verkligen jättenöjd! Blev kvar där ute och åt middag innan vi åkte hem.
Igår hade jag och Ida en lugn förmiddag, sen på em gick vi upp och joinade Sarah och Edwin som satt i lekparken utanför dom! Och sen tog jag och Ida en långpromenix, det var så himla skönt ute!
Fick min MorsDag present igår med, ett par jättefina örhängen : ) bättre sent än aldrig!

Igår fick jag veta att snaaart kommer min Bästa Becca hem och hälsar på, woohoo. Blev såå glad ! Saknar henne MASSOR!! Hoppas det blir fint väder så vi kan käka middag i hamnen eller så : )

Idag ska vi träffa F&V och E&E och äta lunch. Hoppas jag iaf. Ida kändes lite varm när hon somnat så måste kolla så hon inte har feber! Hon har vart lite gnällig nu på morgonen. Vaknade 7 imorse och satt sen lääänge och bara myste i mitt knä. Sen somnade hon när hon fick välling, hon sov bara 5 minuter, förstod varför när jag tog upp henne och det luktade blä om hennes blöja! Bara att byta och försöka få henne att somna igen. Tack och lov lyckades jag tillslut och nu sussar hon sött och hoppas hon gör det ett tag till : )

När Tom kommer hem från jobbet åker vi till Ica Maxi, måste byta hennes störtkruka : )

När, nu ska jag se slutet på reprisen av VBÅ!!



TjInGElInG...


0 kommentarer: