CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 15 maj 2008

Amning...

Nä, detta blir inget inlägg angående om man är en bättre mamma om man ammar eller inte...

Men det verkar som om Ida bestämt sig för att hon inte vill amma mera...har inte ammat på hela dagen idag! Hon har ju inte ammat mycket den sista tiden men ändå lite på morgonen och kanske en eller ett par gånger till under dagen...men inte idag!!

Känns...väldigt sorgligt...men ganska skönt! Hon har ju bestämt det helt själv, jag hade kunnat fortsätta ett tag till men men : ) bättre så här än att man ska behöva avvänja henne...det måste vara ganska jobbigt! Så nu är det mat och välling som gäller. Får väl börja inse att hon inte är någon liten bebis längre...hon är ju snart 1 år min Liten...men å andra sidan kommer hon ALLTID vara min lilla bebis ; )

Har pumpat och fryst en del mjölk så får ge henne det lite då och då så att det tar slut. Så jag inte pumpade helt i onödan, så jäkla roligt är det liksom inte : ) Och på så vis kan få i sig alla nyttigheter ett tag till utan att hon ammar.



~ Kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Tycker nyss vi fick åka hem från BB med våran lilla lilla bebis efter en lååång vecka. Men det är snart 1 år sen...kan inte förstå! ~

0 kommentarer: