CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 5 juni 2008

Sjung Om Studentens Lyckliga Dag!

Ja idag tog Calle och Sabina studenten!
Vi stod vid campus redan vid 14 och invänta rop och stojj : ) fick dock inte samma känsla som när folk tog studenten vid "gamla" Thomas...kändes inte helt på riktigt måste jag erkänna!
Tom åkte ner en snabbis på stan innan och inhandla ett par hörselkåpor till Ida. Kan säga att de var värda varenda öre!! Vilket liv det var!! När jag sen satte henne i vagnen så slockande hon som ett ljus (med hörselkåporna på!!) Såå söt var hon : ) Nicke tog kort så får lägga in det sen och visa!
Sen bredde vi ut filten nere i Ugglans och tittade på alla lastbilar som körde förbi med hög musik! Ida tyckte det var kul och satt och diggade : )

Ida kan stå utan stöd förresten!!! Jag kunde ställa henne upp och sen stod hon HELT själv jättelänge. Hade superbra balans. Såå jätteduktig var hon. Och hon blev jätteglad själv när hon märkte att hon stod helt själv : )

Sen var det mottagning hemma hos Ann-Katrin och Björn. Ojojoj vad fint det var kan jag säga! De hade en MASSA god plock-mat över heeela bordet!! Inte på tallrikar utan de hade klätt bordet i folie och täckt det med mat. Det var olika sorter meloner, passionsfrukter, färsta fikon, stjärnfrukter mm mm och sen var det skinka, kycklingspett, kalkon, olika sorter salami, lax och färskpotatis och annat smarrigt. Såå otroligt fint och fantastiskt gott! Det var deras granne som gjort det!! Honom ringer jag när vi ska ha kalas : ) dessutom blev han helt betuttad i Ida! Han satt på backen och lekte med henne jättemycket. Sen när vi gick sa han att hon var hans nya favorit (hans barnbarn Hampus som är 10 dagar äldre än Ida låg numera 2:a!)

Har haft en jäääättemysig dag! Idag har jag druckit 1 glas skumpa (nästan iaf) och nästan en hel cider...kan säga att även om det inte är mycket blev jag nog lite rund under fötterna : ) nä, inte riktigt kanske. Men det var bra länge sen jag drack någon alkohol alls! Skulle ju aldrig dricka så jag blev berusad när jag har Ida men en cider eller så kan man ju unna sig! Nu när jag inte ammar längre : )

Måste bara tillägga...alltså ibland blir jag förundrad över hur folk klär sig!! Min åsikt är, att om man har leggings på sig ska man ha dom UNDER en klänning eller kjol, inte TILL en top eller linne!! Det är såå fuuult!! Jag tycker modet är väldigt bra nu med långa linnen och luftiga tunikor...men många använder det inte som det utan ett långt linne (enligt mej) blir till en väääldigt kort klänning ist. Fattar inte?! Har folk fått hjärnsläpp??

0 kommentarer: