CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lördag 14 februari 2009

Trevlich.

Det blev ingen Öppna för oss igår. Vi blev bjudna på lunch hemma hos Erika! Det var vi, Helen&Leo, Sussie&Vidar, Emeilie&Nella och så Erika,Gustav&Lovisa såklart! Vi åt (kidsen fick köttbullar och makaroner och vi tacopaj), vi fikade (Emelie hade köpt med sig en tryffeltårta från Prinsen och jag hade med mej Dumlekakor), småttingarna lekte och vi snackade! Hade skitttrevligt! Ska ses på ondag igen, hemma hos Sussie denna gången! Alla barnen är lika gamla +- ett par månader! Förutom Lovisa som är 5 och genast blev Idas bästa kompis, haha!

På eftermiddagen tog vi en promenad och handlade lite för bilen är inlämnad på verkstad! Sen blev det en lugn hemmakväll med Snacks och film när Ida somnat!

Idag ska Tom och några till kolla fotboll hemma hos oss (på Alla Hjärtans, romantiskt va? Haha) så jag och Ida åker hem till Mamma några timmar! Frågade Tom om vi kanske skulle beställa hem lite god mat ikväll för att fira lite men fick då veta att alla grabbarna också skulle äta här...så mycket med den mysiga Alla Hjärtans-middagen:) menmen...

På lördag ska vi träffa Jim&Michis och deras lilla Emilia! Det var ju hos oss för några veckor sen så nu blev vi bjudna dit! Ser jag fram emot! De var väldigt trevliga:)


Kollade på Lyxfällan häromdagen, kollar på det ibland och blir alltid alldeles förundrad över hur folk lyckas ställa till det för sig! Herregud! Men denna gången var det riktigt illa. De hade 82 000 i sms-lån!! 82 000. Det är helt sjukt! Hur fan tänker man då?? Seriöst! De hade tagit sms-lån för att kunna betala ett annat sms-lån. Fattar inte. Nästa månad skulle de ut med 105 000. Bara att gratulera. Verkligen. Hon var dessutom mammaledig. Ska man skratta eller gråta?!

Nej, man kan ju inte köpa grejer om man inte kan betala för? Har man inte råd så har man inte, då låter man väl bli?? Folk som köper ALLT på avbetalning, resor, kläder och you name it. Heeelt galet enligt mej. Men folk gör ju som dom vill. Visst vissa grejer är ju klart man kan ta på avbetalning men man måste ju tänka sig för. Kläder till exempel, hur kul är det att betala av på en tröja liksom? Nej, inte alls. Är det ingen som sparar längre? Hm.

Nej, nu ska jag göra mej irodning medans Liten sover så vi kan åka sen!

TjingeLing!

0 kommentarer: