CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 20 februari 2009

Ögoninflammation.

Japp, Ida har gått med en väldigt jobbig ögoninflammation några dagar nu! Det började i onsdags. Det har runnit, varat, vart svullet och illrött. Och det har vart en kamp varje gång man försöker tvätta! Så Ida har fått bada flera gånger om dagen nu för då försvinner det mesta av sig självt. Hon har även vart snorig och haft lite feber.

I onsdags var Majsan här på em. Vi fikade och så var vi ute och gick. Men Ida var inte alls på humör. Men hon mådde väl inte så himla bra.

Nätterna har inte vart skoj. Hon har vridit på sig hela tiden och sen snurrat, snurrat och snurrat och så har hon vart vaken en lång stund, då har hon fått en ny blöja, en alvedon och sen har vi försökt tvätta ögonen som då helt har klibbat igen. Så så mycket sömn har det inte blivit. Och varje morgon har vi börjat med ett bad eftersom ögonen inte alls gått att öppna.

Imorse pratade jag med VC, fick en tid...imorn. Tack så mycket. Sen ringde jag BVC och fick en tid i em! Det ser mycket bättre ut idag, efter badet imorse har det inte alls vart klibbigt, bara rött och svullet och hon har ingen feber. Så är väl på väg åt rätt håll nu.

När Tom kommer hem idag går jag ner på stan och fikar med Erika&Gustav. Ida får vara hemma med Tom. Sen möter jag dom på BVC 14.30. Hoppas hon får en salva så läkningen får lite hjälp på traven!

Igår var vi bara inne. Hela dagen. Vi ritade med kritor, lekte på Idas rum, badade 3 gånger, sov middag tillsammans, målade med fingerfärg och tittade på film (Pippi och Emil är fortfarande det ända som gäller!)

Sen kom mamma förbi på em. Jag och Tom fick varsin semla och Ida fick en laktosfri biskvi. Som hon slickade lite på och sen la ner i påsen igen:) Hon är inte alls särskilt förtjust i sötsaker. Hon äter hellre frukt. (Om det inte bjuds på bullar för det gillar hon!) men det känns såå bra att hon ratar sött. Men nu börjar det bli svårt att hålla henne borta från sånt när man fikar själv. Så hon brukar få smaka lite grann. Har ju ändå hållt henne borta från alla med socker i 1,5 år:) Men läsk, saft, chips och godis är forfarande big no no! Sånt äter jag och Tom när hon sover. Och på helgen brukar vi festa till det och ge Ida en "Festis" som inte innehåller nåt socker eller sötningsmedel, och den älskar hon:)

Nä, nu har jag svamlat tillräckligt:)

Nu står Ida och ropar "Meeeemil". Tittar nog på det en stund innan vi ska äta lunch!

Tjing!

0 kommentarer: