CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 7 juli 2008

Seg är jag...

Nu var det så där länge sen jag skrev igen...suck! Måste skärpa mej!

Drar väl lite snabbt vad vi gjort sen senast. Blev en sväng till etuna med F&V och S&E. Frida skulle ta ut sin tandställning och OJ vad snygg hon blev ; ) sen blev det lite shopping med, lite kläder och så en Larv till Ida, som hon ääälskar!!
På kvällen lämnade vi kidsen hemma med papporna och hojjade ner på stan och gick på stadsvandringen! Det var jättetrevligt och mycket intressant! Pappa var med : )
Tyvärr var Frida tvungen att cykla hem och ta en ledsen Viggo efter ca halva! Men så är det när man har småttingar!
På fredagen lunchade jag och Ida med Linda, Theo och Majsan på Formosa, yummie säger jag bara!! Very smaskigt : ) och trevligt sällskap! Ida har börjat med en ny grej när vi sitter och ska äta, hon skriker, rakt ut och HÖGT! Inte arg och inte ledsen bara för att liksom. Men misstänker att det betyder att man genast ska stoppa nåt ätbart i munnen på henne för hon skriker liksom när hon har tuggat ur. Knäppis-Bebis! Jag som brukar vara en rätt lugn person blir aningens stressad kan jag säga. Men finns ju inte mycket att göra...det är väl hennes sätt att säga "kan du vara så vänlig och ge mej lite mat, NU!" det går väl över så småningom, I hope!
På kvällen var det middag hemma hos Pappa&Marre. Hade en jättetrevlig kväll!

På lördagen åkte vi först till Mariefred och firade Kenna som fyllde år och sen åkte vi till Aspö på kvällen! Mamma och Göran var och hämtade Sergei och Nastia så vi fixade mat och så under tiden. När de kom hem så hoppade Sergei ur bilen och så fick vi varsin BAMSEkram! Var ett helt år sen han var här...Jättekul att få träffa Nastia med! Hon var väldigt blyg första kvällen men det är ju inte så konstigt! Men det släppte ganska snart.
Vi sov där och igår hade vi en lugn dag. S&N spelade tv-spel, hoppade studsmatta och cyklade omkring. Jag passade på att baka Drömmar och Muffins när Ida sov och sen åkte vi till en badplats allihopa och fikade. För kallt för att bada dock! Sen sov vi där inatt med men åkte hem imorse när Ida ätit frukost. Får se vad dagen bjuder på : )

Tjing...

0 kommentarer: