CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 7 juli 2008

RegnRusk & Livat i Holken!

Idag när Ida hade sovit middag åkte vi till Etuna. Vädret var riktigt pissigt och vi kände inte för att bara sitta hemma hela dagen. Åkte till Barnens Hus och där blev det shopping vill jag lova : )
Blev ett regnskydd till vagnen, 3 födelsedagspresenter till IdaLiten, lite barnsäkerhetsgrejer till vårt hem, fina bokstäver att sätta utanför Idas rum ( I D A ), Ett "skydd" att hänga i bilen mittemot Ida bilbarnsstol med Nalle Puh och full med fickor där man kan lägga lite leksaker som kan roa henne när vi åker bil, en backspegel till bilen som vi satte så Tom kan se Ida i baksätet om det åker själva, en Laban-tallrik till Ida med sugpropp under och ett parasoll till vagnen! Det var riktigt skönt att få inhandla en massa bra grejer! Tom vann dessutom rätt bra med pengar igår så då kunde vi skämma bort Ida lite : )
Sen åkte vi hem och Ida sussade, sen åt vi middag och sen drog vi ner på stan. Det var Livat i Holken i Ugglans Park och Sibel var där och sjöng! Vi mötte upp Mamma, Göran, Sergei och Nastia där. Hade hoppats på att träffa S&F med familjer där men de hade redan dragit därifrån : (
Efter det åkte vi allihopa hit och fikade! Jag har bakat "Fröken Sarahs Choklad-muffins" idag och provade att lägga i chokladbitar och det smälte i ugnen så det blev riktigt smarrigt!

Nu sover Ida och Tom tittar på Wimbeldon- finalen. Ja, han såg den ju igår med men varför inte titta igen?? Den höll ju bara på i typ 6 timmar!! Killar...!

Imorn hoppas jag på att få träffa både Sarah&Edwin och Frida&Viggo: )


Och GRATTIS Sarah som fixade teoriprovet idag!! WooHoo, du är såå duktig!!


GoNaTT...

0 kommentarer: