CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 25 november 2008

Helgen som var!

Vi gick aldrig till Karlssons i fredags. Var åt skogen för kallt och blåsigt för det. Vi började tappert att gå ditåt men ångrade oss och vände om och gick ner på stan ist:)
Fikadeoch lekte en stund på bibblan och handlade lite och sen knatade vi hem! Hade en jättemysig eftermiddag och kvällen var också trevlig:)

När vi hade ätit en gemensam frukost på lördagen (för första gången på en evighet då T jobbat hur många helger som helst!!) så klädde vi på oss och gick ut i snön! Helt underbart väder, massa glittrande snö och soligt! Vi lekte i lekaparken först och sen gick vi en promenad och sen var vi tvugna att gå hem för att Ida skulle äta och sova. Annars hade vi nog vart ute ett tag till:)
När Ida sovit åkte vi hem till Pappa och Marre. Blev bjudna på fika:)
Sen åkte vi hem till Mamma och G. Ingen av dom var hemma (Mamma och Nicke var i Norrköping och hejade på min kusin som spelade SM i basket och G var iväg med några kompisar!) så vi hade en myskväll där och lagade mat och kollade på film och så. Sen hämtade Tom G på kvällen.
Även söndagen blev väldigt lugn. Tom och Ida var ute på fm och så åkte vi hem på em.
Mamma kom förbi på kvällen med en hel påse med vinterkängor till Ida. De kommer från min moster, efter Klara, och vi var verkligen i stort behov av vinterkängor till Ida så de var väääldigt uppskattade:)

Tyckte Ida kändes varm i söndags och mycket riktigt, hon åkte på en ny dunderförkylning!! Snorig, hostig och febrig. Suck! Tyckte hon borde få vara frisk ett tag nu men visst inte! Natten till igår vaknade jag av att hon var SKÅLLHET, verkligen burning up!!
Men idag har hon vart feberfri så hoppas hon är på bättringsvägen!
På lördag måste hon vara frisk! Bara måste!!

Idag kom T hem lite tidigare, han tog en timmes komp. Vi tog en sväng på stan och unnade oss lite nya kläder! Han fick en riktigt nice lön denna månad pga alla helger han jobbat:)
Har även handlat lite ingredienser så jag kan baka lussebullar här någon dag:)

Om någon har ett bra recept på lussebullar att dela med sig av skulle jag bli jätteglad! :)

Nä, nu är det dags för Liten att sussa!
Ha en trevlig tisdagskväll:)

0 kommentarer: