CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 5 maj 2009

Renovering,brasa,fyrverkerier och bajs.

Måste ju börja med att säga grattis till Sarah, Albin och Edwin som nu äntligen har fått sin lilla bebis! Helt fantastiskt fin var han lilla skrutten som ännu inte har något namn:)

Helgen som var var helt underbar! Bodde hos mamma tors-sön. Det gjorde även min moster med familj (och mamma och G såklart!) Det var fullt hus full rulle:) Ida och Klara hade jättekul och lekte superbra ihop! Så var vi på Ingers födelsedagskalas och så kollade vi när Ellen spelade match. De var med i en cup i Etuna som de sen vann! Såå himla duktiga. Basket handlar det om förresten! Så var Tom iväg på cykelauktion och köpte en skitfin cykel till ett mycket bra pris, blev hans lite sena 25årspresent:) Så har "vi" (=Göran, Thomas och Tom) renoverat lekstugan ute hos mamma. De har lagt nytt tak och fixat verandan och lite annat så den är superfin! Nu ska vi lägga nytt golv, sen måla och inreda:) kommer bli kalasbra!!

Så har det ju vart Valborg! Den spenderades som sagt hos mamma! Vi grillade och kollade brasa och fyrverkerier! Jättespännande tyckte Ida:) Så spännande att hon inte somnade förns 01 på natten :S

Veckan innan valborg var Ida sjuk igen! Feber och supersnorig men det gick iaf över tills valborg, det var skönt!

Igår var vi som vanligt på Öppna och busade!

Har fått lite ordning på Idas sovande med. Hon sover nu i sin stora säng och somnar i den på kvällarna ätandes välling med mej bredvid. Går jättebra och hon somnar jättefort! Och så sover hon middag redan 11.30 och sover ca 1-1,5 timme och somnar problemfritt på kvällen vid 19.45-20. Och vaknar vid 7.30-8 på mornarna. Perfekt!

Hon pratar mer och mer. Nu kommer det en massa 2ordmeningar! Så häftigt, det händer saker hela tiden och hon pratar mer så man förstår vad hon menar:) Just nu är favvo-ordet bajs. Den tackar vi Lillebror/Morbror för...Ida har kanelbullar från Bombadill, de är mjuka i plysch, jättefina men rätt dyra. Nicke var här en dag och sen dess har Ida fått för sig att de är bajs och inte bullar...hm.

Idag har vi vart ute och lekt i regnet:) började i Lekparken, där blev det kan-åkning, lek i sandlådan och gungning. Sen gick vi vidare upp i Långberget och lekte i skogen. Klättrade på stenar och plockade kottar och sparade i hinken. Hade jättemysigt fast det regnade!! Sen gick vi hem och åt mellis. Har spenderat en del tid i att prata med Majsan i telefon på eftermiddagen och nu är vi redo;) ska bli spännande. Är redan nervös:) men det kommer vi klara GALANT!! ;)

Nu ska jag leka med Ida!!

Blev ett lite rörigt inlägg men men:)


Tjing!!

0 kommentarer: