CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 24 april 2009

Äntligen lite värme igen!

Igår träffade vi Emilia och Ellinor! Så kul att äntligen träffas, var ett tag sen nu! Vi knatade iväg och plockade nya vitsippor, är helt fantastiskt i "Vitsipps-dalen". Bara vita små blommor så långt ögat kan nå:) Underbart!!
Sen hängde vi en den lekparken en stund innan vi gick och köpte varsin glass:) Nu är det vår!

Idag har vi vart på Öppna. Ida tycker det är så roligt med sångsamlingen! Hon sjunger och dansar och är så himla söt! Erika var där utan barnen idag eftersom hon jobbar där så är de på dagis, så en stund in i sången så tröttnade Ida på mej och kröp upp i Erikas knä ist och satt där och myste! Skruttan:)
Sen hojjade vi hem och när vi kom hem var Ida så himla trött att det inte var någon idé att försöka få i henne nån mat utan hon fick en flarra välling och då blev hon lycklig min lilla välling-galning! När Tom kommit hem och Ida vaknat går vi+ Lillebror ner på stan och lunchar. Så blir det säkert en sväng på stan och en stund i lekparken också:)
Mysigt ska det bli:)

Just nu sitter jag och fixar med Spotify somSarah hjälpte mej fixa, tack så mycket för tipset:)

Men när man väl sitter här och ska hämta musik står det helt still i huvudet och jag kommer knappt på något bra...hm, får fnula lite på det! Men Live har jag iaf:)Tur det!

Nä tjing på er!!

0 kommentarer: