CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 17 maj 2009

De tre musketörerna!

I fredags var vi som vanligt på Öppna på förmiddagen. Sen bestämde sig Ida för att hon skulle inte sova middag. Jag försökte som vanligt med att lägga mej bredvid henne i hennes säng men hon bara låg och sjöng och prata och kunde inte ligga still. Prova att sitta med henne och vagga henne i famnen, nope. Sen kom Tom hem vid 13 och då åkte vi till Mariefred. Tänkte att hon säkert somnar i bilen! Nope. Provade att lägga henne i vagnen för att vila en stund. Nope. Efter en sväng på stan, lite shopping och varsin glass begav vi oss hem till Toms pappa Magnus för att äta middag. Försk lax med ris blev det, MUMS! Vi hängde också i Lekaparken där och lekte med Idas sysslning Freja som är ca 1 år äldre. Kul! Sen sov vi hos mamma på natten. Behöver jag säga att Ida somnade som en stock?? Hon var vaken 12 timmar på raken, inte 5 minuter hon sov!

På lördagen kom pappa och hämtade mej och Tom hos mamma så bar det av till Upplands Väsby, Nicke hade utställninge där. Skithäftiga grejer! Så himla duktiga! Thomas och Klara kom också dit och kolla, de bor i närheten! Sen tog jag och Tom pendeln (Hade vi kommit ½sekunde senare hade vi missat den!! Tom fick precis in foten när dörrarna gick igen så vi kunde kasta oss in!) Tog varsin hamburgare i farten och sen var det dags för teater. De tre musketörerna. Låter det trist? Det var det inte!! Helt outstanding! 3 timmar höll den på och det kändes för kort! Den var rockinspirerad och bara...ja, jag finner inga ord! Hade kunnat kollat på den igen, och igen och igen! Fares Fares var med, och Leif Andree (som är han som sätter på vad som helst i Tomten är Far till alla Barnen!) och några till som man kände igen men inte direkt på namnet. Inte nog med det, vi satt allra längst fram vid scenen, vi kunde lägga hakan på scenkanten, superhäftigt, verkligen! Vi såg allt väldigt nära, på gott och ont, haha! Några av skådisarna var riktigt heta, andra inte lika (typ han Leffe;) ) Sätter in ett kort här nere så ni får se hur de såg ut:)
Sen tog vi tåget hem och Göran hämtade oss i Strängnäs så grillade vi på kvällen och sov där. Skönt att få ha lite vuxentid men oj vad man saknar sin Liten:)Idag har vi bara slappat och lekt ute i solen! Ida har fått en sandlåda av Göran som hon kan sitta i i flera timmar:)

Ida var supertrött ikväll så hon somnade som en stock vid 19.15:) ska nog passa på att lägga mej tidigt så jag får sova ut!

Tjing på er!


0 kommentarer: