CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 16 december 2008

En dag med fina vänner ♥

Idag hade jag och Liten en lugn skön fm. Vid 13 tiden kom Majsan och Fia hit, de hade köpt med sig mat från ThaiHouse! Var smaskigt vill jag lova! Har inte träffat Fia på en hel evighet! Hon har flyttat till Stockholm och pluggar till hudterapeut! Det var ju våran plan på gymnasiet, att flytta dit tillsammans, bli hudterapeuter och sen starta eget! Men jag var inte lika duktig som Fia att följa den planen visst, haha! Var hur som helst jättekul att se henne! Sen skulle hon tillbaka til Face It och fortsätta jobba men Majsan stannade kvar med mej och Ida. Vu hängde hela eftermiddagen. Hon är bara för underbar! Kan verkligen skatta mej lycklig som har så fina vänner ♥
Resten av em har flutit på, har busat och gosat och ätit en massa frukt. Ida ääälskar mandariner och skulle nog kunna äta hur många som helst:)

Nu har mamma kommit förbi och sitter och leker med Ida så jag ska passa på och fixa maten medans Liten är road:)

Imorn ska vi träffa Linda!! Hon ringde igår och sa att hon nu är hemma i Sverige och ville träffas, och det vill ju vi med! Jättegärna! Saknar henne hur mycket som helst när vi inte setts på länge!!

Middag var det ja...

Tjing!

0 kommentarer: