CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tisdag 21 oktober 2008

I Fina Vänners Sällskap!

Oj, vad jag är dålig på att uppdatera här ibland!


Hm...vad har hänt sen sist...jag och Ida tog vårat pick och pack och bosatte oss på det Aspöiska Landet mellan onsdag-fredag. Tom hade träning både onsdag och torsdag förra veckan så då sov vi där ist för att sitta själva 2 kvällar. Underbart att bo på Landet, helt underbart:) så kom T dit på fredagen och busade med Ida, J stannade på en fika och sen blev det middag med Mamma och G. Mysigt! På lördagen så åkte vi till Mariefred på förmiddagen för att hälsa på T ena syster som nyss blivit mamma till sin lilla Wiggo! Han var ju såklart hela fantastiskt fin! Liten liten plutt. Ca 3000 gram vägde han bara!!

På em hade T match här i Strängnäs. Det var derby mellan Marfiefred och Strängnäs. T gjorde 2 mål men de förlorade ändå matchen. Strängnäs hade tagit in 3 spelare från div3 vilket nog gjorde väldigt mycket. Rättvist? Nej, det tycker jag inte, man borde spela på samma villkor men inte jag som skriver reglerna...tyvärr, det hade jag nog annars gjort rätt bra, haha:)

På kvällen blev vi bjudna på middag hos Papps och Marre. Mys igen!

I söndags var det kalajs! Mina "bonussyskon" fyllde år så då var vi där och fikade en sväng. Och på kvällen var jag på Meandi träff hos Bästa Elliee:) Mycket trevligt sällskap, smaskig fika och trevlig shopping!! Köpte en tröja till Ida, här nedanför ser ni hur den ser ut. Hon kommer älska den:)

Igår lunchade vi med F&V och E&E. Sååålänge sen, som jag längtat efter deras sällskap! Lika trevligt...snacka strunt och bara umgås:)


Igårkväll fick jag ett treeevligt sms från min fina MalleVän. Hon skulle till Strängnäs och undrade om vi kunde tänka oss att ta en fika med henne och Moster Majsan. Och det ville vi SÅKLART!! Har inte sett henne sen i maj!! Det är herregud nästan 6 månader sen!! Åh som jag saknat henne! Pratar på msn ibland och då kan jag skratta så tårarna sprutar, hon är underbar och vi är såå lika på väldigt många sätt:) vissa människor kan verkligen beröra en, verkligen beröra, och hon är en sån människa. Som av en slump kom in i mitt liv. Vi har haft så mycket kul tillsammans och gått igenom så mycket ihop. Under hela gymnasiet var vi nästan oskiljaktiga. Hoppas att jag alltid kommer att han henne i mitt liv!

Och för att inte tala om min fina Majsan. Majsan och Ertan, det ni;) vi har vart kompisar i 20 år i år. 20 år!! Vilket är väääldigt länge med tanke på att vi bara är 23 år:) oj, vad mycket kul vi haft! Vi gick på samma dagmamma, sen hamnade vi i samma klass i ettan och sen gick vi i samma klass hela låg, mellan, högstadiet OCH hela gymnasiet och tillslut tog vi studenten ihop:) vi hängt ihop i vått och torrt och hon är en av de finaste vänner man kan ha!

Känner mej så lyckligt lottad som har såå många fantastiska vänner. Nämner inte alla här just nu men ni vet vilka ni är;)


Hur som helst så gick vi alla 4 och fikade på Bibblan. Snackade en massa och det blev lite catchi´n up:) och Ida flörtade förstås med alla i sin omgivning. Sötnosen:)

Nu ikväll har Mamma vart förbi en stund och nu ska Ida ta en dusch.


Idag har hon haft lite...otur. Hennes nya grej är att dra ut lådorna i sin byrå och kasta ur alla strumporna för att sen sätta sig själv i lådan. Men idag så tippade hela byrån, tack och lov gjorde hon sig inte illa! Men imorn blir det spärrar på hennes byrå! Sen samlde hon och slog huvudet i vardagsrumsbordet:( min Liten...


Nu har hon iaf börjat med att sova bara en gång/dag vilket är väldigt skönt. Hon sover då ca 2 timmar och somnar tidigare på kvällen och de senaste nätterna har hon sovit HELA natten i sin egna säng. Lovely!!


Här kommer en bild på Idas nya tröja:


0 kommentarer: