CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 10 oktober 2008

En vecka på landet och en liten kusin:)

Ja. Var ett tag sen sist!

Har haft en uuuuunderbart toppen vecka på landet!! Detta är drömmen! Att bara kunna gå utanför dörren och kunna leka med Ida! Vi har tagit långpromenader, vi har krattat löv som vi sen har hoppat, krypt, kastat omkring oss, busat med katterna, hängt med J som jobbar här och kollat på traktorerna och haft hur skönt som helst! Vart ute massor massor!! Mamma och G kan gärna stanna en vecka till, vill inte åka hem än:)

I går tog vi bussen in till stan och lunchade med Sarah, det var på tiden nu och jättettrevligt som vanligt! Trodde Ida skulle tycka det var lite kul med en utflykt och att få åka buss...men Skruttan somnade i vagnen här "hemma" sen sov hon hela vägen till bussen, hela bussresan och vaknade inte förns vi skulle äta lunch och jag drog upp hennes mössa:) Sötnosen!

Nu är det bara imorn kvar sen kommer de hem på söndag! Och imorn är det marknad så då kommer jag bara knata omkring där typ heeeela dagen! I love Marknaden....jag verkligen tokälskar Marknaden, kan se fram emot den hela året:) så nu ska jag passa på att njuuuuta!!

Just det, måste ju berätta att idag kl 11.37 fick Ida en liten kusin, en liten kille blev det som ska heta Wiggo! Inget vanligt namn men nu har vi ändå 2 stycken småttingar som heter det...men stavar olika:) Jättekul iaf, första killen i familjen. Ida har redan 4 kusiner, Toms andra syrra har 4 barn och alla är tjejer!


Grattis Sandra och Kenna!! :)


Nä, nu ska jag kila vidare!


Ska lägga in lite kort från denna vecka så småningom också:)

Trevlig Helg!!

0 kommentarer: