CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

söndag 11 januari 2009

En Söndag.

Idag har det vart fullt schema! Nästan iaf:) Vi tog sovmorgon till 9.30 och sen på fm var vi bara inne, satt mest och lekte på Idas rum! Tur att vi har barnasinnet kvar, haha! Vi la pussel, läste böcker och lagade mat på Litens spis! Hon är så stooor nu mitt hjärta! Hon leker ju! Fattar inte vad som hänt!! Från liten till...större på så kort tid! Hon förstår vad man säger och hjälper mer än gärna till att tex plocka undan glas från vardagsrummet och ställa in i köket mm mm. Världens finaste!!

När hon sovit åkte vi till Toms syster Emma för att fira henne (köpte lunch på Donken, Chicken El Maco, fan så god den var!!) Det var ett najs kalas! Där kunde vi slappna av lite för de har ju själva ganska små barn så inte så mycket hyss Ida kunde hitta på;) och ett rum fullt av leksaker har ju Tuva och Meja! Skönt!

Sen kom L hit på em. Vi hämtade kinamat som han bjussade på:D


Ikväll somnade Ida utan problem, tack och lov. Igår skulle hon inte somna. Hon som aaaalltid somnar på ett ögonblick annars! Men hennes mage krånglar igen så var med stor sannolikhet därför hon inte ville sova utan bara låg och lekte tittut:)

Hon har vaknat 2 gånger under kvällen men har fått henne att somna om igen! Får se hur länge det fortsätter:)

Nej, efter en lång kväll framför datorn ska jag sätta mej i soffan hos min sambo:)

Imorn Kommer Ellie och Lilla E hit, vi ska äta KycklingSallad:D Woohoo!!

Tjing!!

0 kommentarer: