CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lördag 10 januari 2009

Fina Brudar och JulGransPlundring:)

I onsdags träffade vi Ellie och Emilia! Jag och Ida var först ute efter att hon sovit, och busade i snön! Hade pulkan med oss och det tycker Ida är skitkul:) Sen gick vi en sväng innan det var dags att gå hem och ta emot brudarna:) Vi fikade och lekte på Idas rum! Ida hade nog saknat Emilia för hon skulle prompt sitta i hennes knä, men det uppskattade konstigt nog inte lilla E :)

I torsdags kom Majsan och Fia hit!! De köpte med sig mat från Thai House! Majsan skulle hem till sin mormor och hälsa på sen men Fia stannade kvar ett tag till! Hade en jättetrevlig dag! Träffar inte Fia så ofta så kul när man väl ses:) och Majs är ju såklart också alltid rolig att träffa;)

Igår fick vi besök av Toms jobbarkompis Jim, hans Mikaela och deras lilla färsking Emilia. Såå liten! De var jättetrevliga (Har träffat Mickis förut och hon verkar jätterar!)
Efter det tog vi en promenad ner på stan. Blev lite nya hårspännen och 2 nya böcker till Liten! Och middag och snask till kvällen:)
Sen promenerade vi hem och lagade och åt mysmiddag! Och när Ida somnat åkte godis och Cola fram;)

Hon har börjat med att sova nån timme i sin säng, vakna och sen ska hon sova vidare i våran säng. Och där sover hon fast vi sitter och kollar på tv. Knasunge. Förstår inte varför hon inte kan sova i sin säng som hon alltid gjort. Förut kan hon ha vaknat en sväng men då har jag bara lagt ner henne så har hon sovit vidare...

Idag har jag, Ida, Mamma och G vart på JulGransPlundring i AspöGården! Det var jättetrevligt! Ida och Göran dansade runt granen och sen fikade vi och sen kutade Ida runt som en tok och busade:)
Tom har jobbat idag. Jag satt och kollade runt på bärbara datorer. Blev helt snurrig, finns ju hur många som helst! Men hittade en som jag tycker verkar jättebra! Men då är det allt annat som måste kollas. Typ priser på trådlöst och vad man ska ha och sånt...nu har vi Stadsnätet. Hm, får se hur det blir!


GodKväll!!

0 kommentarer: